Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Controllere 6-36 canale calde

 

Controllere 6-36 canale calde

Controllerele MULTI 6 sunt disponibile cu 6 pana la 36 de zone de incalzire. Designul lor modular cu sloturi independente pentru controlere tip cartela asigura inlocuire rapida in cazul defectiunilor.

Utilizarea usoara si display-ul frontal care afiseaza instantaneu toate valorile de referinta garanteaza integrarea imediata a acestor controllere in procesul de productie. Alarma porneste doar in caz de eroare sau defectiune. Aceasta permite verificarea stadiului de operare al sistemului de canale calde.

Datorita pre-setarii din fabrica a parametrilor de baza ai sistemului, configurarea timpilor de lucru nu este necesara – unitatile sunt imediat gata de utilizare. Memoria matritei permite stocarea setarilor pentru toate canalele calde si accesul la aceste programe prin simpla atingere a unui buton.

O carcasa solida din metal cu ventilatoare de racire puternice permite operarea continua la sarcina maxima, chiar si in conditii extreme de functionare. Panoul din spate este prevazut cu conectori separati pentru sarcina si termocuple, comutator de putere, interfata si conectori alarma. Temperatura poate fi marita sau redusa extern cu ajutorul unui cablu alarma conectand controlerul la sistemul de comandă al masinii. In caz de defectiune, controlerul opreste imediat masina.

Caracteristici principale:

- Unitate compacta pentru 6-36 zone de incalzire
- Design modular, usor de intretinut
- Cu memorie matrita
- Monitorizare cu senzori si masurare putere
- Pornire soft programabila
- Detectare date proces via Interfata Ethernet Multi-View

Pentru mai multe detalii vizitati: www.hummel.com