Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Controllere de tip cartela

 

Controllere de tip cartela

Seria DIALOG combina toate avantajele controlerelor individuale clasice, de tip cartela cu avantajele celor cu unitate centrala oferita de un controler cu mai multe zone. Carcasa controllerului poate fi echipata cu oricate module este necesar, plus o unitate centrala de comanda, daca este nevoie. Sloturile care nu sunt necesare raman libere si pot fi refolosite in orice moment.

Unitatea de putere integrata de 16 A (3.600 Watt) permite inlocuirea usoara si rapida a modulelor, fara necesitatea de a deschide carcasa sau de a deconecta cablurile. Unitatea centrala de comanda DIALOG se potriveste in orice slot gol al carcasei si permite reglarea centrala a modulelor de tip cartela, indiferent de numar. Toate functiile pot fi accesate si controlate fie direct de pe modulul de comanda, fie de pe unitatea centrala de comanda.

Butoanele panoului frontal garanteaza operare facila. Valorile instantanee si cele de referinta sunt afisate permanent. Suplimentar, fereastra de referinta permite afisarea puterii instantanee de iesire in amperi sau procente.

Defectele de impamantare, abaterile de temperatura, erorile de senzori si supra-curent sunt monitorizate si indicate separat pentru fiecare modul de comanda. Impreuna cu functia de pornire programabila, seriile DIALOG asigura protectie optima pentru sistemul canalelor calde, conectat.

Caracteristici:

- tehnologie flexibila de tip cartela
- unitate integrata de putere 16A
- inlocuire in doar cateva secunde in cazul defectiunilor
- comanda centrala cu functie de memorie
- protectie optima a matritei

Pentru mai multe detalii vizitati: www.hummel.com